Please, think of the pillows.
Founded in June, 2000, MESED is currently one of the longest living, still active communities in Norway. Made up by friends with a common interest for gaming and having fun, MESED is about having a great time, not about winning. Og ja, Min Er Større Enn Din. Hallo Hallo.
zX9.no: Gamingbutikk med hyggelig priser
2on2, 5on5 and 5on5-cup! by fisk MESED MEMBER!!!111 at 2004-01-04 (05:27) CET (4 comments)
Counter-Strike During the night, we participated in three cups. After the groupstage yesterday in #poison.nos 2on2-cup, we ended up with losing in the quarter finals and the semi finals. Our other two cups for the night was two 5on5 cups, #5on5cup.no and #smb.nos 5on5-cup. The first cup resulted in a loss in the second round, while the last cup proved a lot more exciting. After a scary final against boomerang (juve9le, rad0n, cambro, prank and some other dood) which ended (1 - 13) (16 - 14), we crowned ourself as winners! Read through for the review, as usual in norwegian.

Hehey! Dagens tilnærmet faste spalte er tilbake igjen, denne gang med tre meget interessante cuper! Vi skal en tur innom poison.nos 2on2-cup, 5on5cup.no og sannelig meg skal vi en tur innom #smb.nos 5on5-cup også. Med både winner og loserbracket!

Men først! Over til dagens første cup, nemlig #poison.nos 2on2-cup. Som de mest oppvakte av dere sikkert husker, så spilte vi gruppespillet her i går. Både MEESED og MESED gikk videre, så det var to spente lag som møtte til dyst klokken 17:00. Det vil si .. det var bare et lag som møtte til dyst 17:00. nVy var nemlig bare 'en snartur i sverige' .. og dukket ikke opp før klokken hadde dratt seg opp mot 1900. Heldigvis så var det samme opplegg for motstanderene våre, her representert ved mistar xtrawangAnZa!

Dette førte til at begge drøyde lengst mulig med å spille kampen sin, under unnskyldninger om at serveren hadde kræsjet og at det var overtime på overtime på overtime. Til slutt ble gutta enige om at nok var nok .. og det hele ble avgjort 1on1 på aim_map2. Her gikk dyret seirende ut mot mistar xtrawaganZ, hele 13 - 5 eller noe i den dur. MEESED med meg og ulv tok en 13 - 5 seier eller noe i den dur (husker ikke ting lenger) mot noe andre folk (amethia), selv om de ikke møtte før over en halvtime etter at de skulle. greie som vi er, tok vi selvfølgelig kampen og ikke noe walkoverdriiiiiit! I neste runde møtte vi gutta som så vidt jeg vet plukka hjem hele cupen, de gjorde seg iallfall bemerket nok til å komme seg til finalen! (playwith) .. de_prodigy er en merkelig opplevelse 2on2! playwith slo deretter ut MESED i neste runde .. og dagens første cupnederlag var et faktum. Ut i semifinalen, gitt. Vi skylder selvsagt på at vi landet på feil side i bracketen, ettersom den andre finalisten var g33k.inc som vi slo 13 - 3 i gruppespillet. Trist. Neste gang blir det bedre!

Så! Over til dagens to andre cuper, nemlig 5on5cup.no og #smb.no (spank me, baby) (sikkert en kopi av magnes kom a' beibi) ! Her var det viltre tilstander, ettersom vi først kom inn som siste lag i smb.no-cupen, foran noen gjøkskaller som prøvde seg på å melde på et lag selv om de bare hadde 2 spillere.. noe som kom fram i etterkant, når det ble en plass til ledig (raske til #clanmatch og TRENGER 3 SPILLERE TIL CUP da ja!) .. cup'en var 5on5, bare sånn for the reference.

Da har vi følgende tilstand:

Vi er med i to cuper. Begge 5on5. Begge med litt tilsvarende spilletidspunkt. Den ene starter 21:00. Den andre 21:30.

Velkommen til RUSH AND FORGET, baby!

Med et nødskrik klarer vi å gjøre ferdig den første kampen i smb.no til 21:30 (vs proformance, 13 - 6). Deretter bærer det ut på IRC for å finne motstanderene våre, nordicradio. De finner vi og forklarer at vi har det litt travelt så det hadde vært fint om alt gikk flott. Til det svarer de enkelte og greit "men det har ikke vi".. men de var raske med å joine alikevel! Her gikk det imidlertid grisesakte, selv om vi rushet alt vi kunne som T og forsøkte å ha god fart i spillet. 13 - 10.

Selv om kamp #2 i smb.no-cupen skulle starte 21:50, har vi heldigvis fått tak i de kjekke herrene i boomerang som sier seg villige til å vente fram til 22:05 / 22:10 .. vi drøyer det dessverre enda litt lenger, men det er ikke tegn til klaging! Flotte karer (juve9le, cambro, variabel, am0k, luny). Kampen blir meget spennende, der vi ender med 6 - 6 som antiterrorister på de_nuke. Som terrorister imponerer vi oss selv (seriøst, vi suger ballestein på de_nuke) og tar hjem en 7 - 1 seier, noe som tilsier et sluttresultat på 13 - 7. Største øyeblikk for undertegnede er en tilsynelatende teipet skyteknapp som resulterer i fire kills på kara på vei inn fra main. Da sistemann også må bite i gresset etter en liten stund, er selvfølgelig gleden komplett. Teip, baby!

Dermed var MESED klare for winnerbracketfinalen i smb.no-cup!

Her dukker dagens største problem opp.

Winnerbracketfinalen i smb.no-cup skal spilles samtidig som andre runde i 5on5cup.no! Man. Og gutta vi skal spille mot i 5on5cup.no sier at de ikke kan vente :( FOR ET DRAMA. winnerbracket-finalegutta er allerede sendt inn på server, så der er det lite å gjøre med saken. Det er bare en ting å gjøre -- her må det stilles to lag. Leting på #mesed gir heldigvis utbytte og når iglotass ramler inn fra jobb klokken 23:08 ved en ren tilfeldighet, blir undertegnede en lykkelig mann som innser at jada, her blir det ikke noe forfeit eller teit walkover. Gutta taper riktignok 1 - 13 overfor regrets, men who cares! Vi stilte lag!

Vel, winnerbracketfinalen spilles mot 'inc' (som jeg ikke husker hva sto for, kan ikke folk spille med hele navnet sitt når de har slike generelle forkortelser i taggene sine?) .. vel. uansett. de_inferno. Vi tar CT 9 - 3 (sjekk tidligere posts for hvordan IKKE spille CT på de_inferno). Som T tar vi en rask 4 - 0 seier og ender visst på 13 - 3. Tror jeg skrev 13 - 1 på IRC tidligere, men THATS VOID NOW, BABY. Noe sånt. Kanskje det ble 13 - 1! Hvem vet? Ekke så farlig, gikk fort.

Dermed er vi i finalen! Klokken er nå rundt regnet .. 00:30. Eller noe i den dur. Kanskje 00:45 eller nærmere 01:00. Uansett. Jeg går uansett for film sammen med kjærasten, ettersom det er mye loserbracketspilling igjen og boomerang visstnok stiller med ny lineup. De spiller seg igjennom hele loserbracket og kommer seg dermed inn i finalen mot oss for andre gang! Skummelt! Nå var det noe fantastisk jeg skulle skrive, men av en eller annen grunn ble jeg forstyrret av IRC, der ulv er veldig ivrig på å fortelle at ei eller anna teit doye på messtv trur hu kan drikke masse vann. jajøss.

uansett.

03:30 er det klart for FINAL SHOWDOWN !

boomerang : (cambro, juve9le, rad0n, prank og zAIJTH)
MESED: (plaz, nVy, dyret, ulv, fisk)

maps: de_dust2 og de_train (om nødvendig)

de_dust2:

boomerang pwnage. boomerang tar hjem en 13 - 1-seier og sørger for at vi tar turen over til de_train.

boomerang starter som CT og pwner hjem en 10 - 2 ledelse. Huff.
Ikke bra.

De tar gunround. VRÆL. De tar neste runde! IIIIIk. Vi handler! Siste mulighet gutta! Vi klarer uavgjort! kom igjen!

og faen heller.. siste tanke før jeg løper ut i midt med en jævla usp i ecorunden var "jaja, vi har jo tatt noe sånt som det her før, det kan jo skje igjen"..

vi tar runden!

1 - 2

og dermed våkner plutselig kampinnstinktet hos alle sammen! gutta skjerper seg og vips, så står det faen meg 12 - 12 på de_train. Dette er saker!

Vi starter som T i første mr3-runde.. nVy må en rask tur ut og slette litt filer slik at han har plass til demo, men etter litt tid er laget fulltallig igjen. vi finner ut av vi skal være CPL og kopierer gamelaunch sin CPL-gunround mot oss. Man. boomerang går på en smell og vi tar runden. på msg sier de at de sovner og juve9ile quitter. første runde ender 2 - 1 til MESED.

Neste runde! Vi som CT tar til en forandring gunround etter glitrende spill av så vidt jeg husker, både ulv og plaz. mot mp5 og colt er gutta sjanseløse og MESED tar dermed hjem seieren på overtid med 16 - 13!

og det er bare en ting å si:

FOR EN KAMP!

Det var en av disse kampene som man kommer til å huske en stund, enkelt og greit fordi det var spennende og gøy!

Det var nattens rapport fra denne kanten, i morgen vet jeg ikke hvor mye cup det blir spilt (folk skal vel kanskje tilbake på skolen igjen og greier :/).

Da var alt med.

Signing off,

mistar fisXqZ (sånn, nå blir jeg bedre i cs)
 
#001 (#000173) posted by ulv MESED MEMBER!!!111
det var en bra rapport! du nevnte nicket mitt 4 (fire) ganger! nå håper jeg fanclubben min bare vokser :-D c u @ lan, fisk! gg! ulv ut!
 
#002 (#000174) posted by VolitioN MESED MEMBER!!!111
fnis! pwnd!
 
#003 (#000177) posted by JipJap MESED MEMBER!!!111
nevner ikke meg en gang :( selvom jeg spilte de fleste kampene uteom finalen og ga finaleplassen til ulv ;)
 
#004 (#000178) posted by fisk MESED MEMBER!!!111
jipjap var pwnage!
 
Post your own comment!
You need to be logged in to post your own comment!
username password
 
Five most recent news posts
IT'S BEEN ELEVEN YEARS 2011-06-27 (22:53) fisk
Another Football Season for the Books 2010-11-14 (22:46) fisk
IT'S BEEN TEN YEARS! 2010-06-26 (19:51) fisk
Football for Fun 2008 2008-10-08 (19:13) fisk
Team Fortress 2 Open Cup 2008-04-25 (08:26) fisk
MarvinTM by wynlen -- layout and site engine v2.1.3 (alle skulle hatt en gnom) by fisk