Please, think of the pillows.
Founded in June, 2000, MESED is currently one of the longest living, still active communities in Norway. Made up by friends with a common interest for gaming and having fun, MESED is about having a great time, not about winning. Og ja, Min Er Større Enn Din. Hallo Hallo.
zX9.no: Gamingbutikk med hyggelig priser
2on2, 3on3 and 5on5-cup update! by fisk MESED MEMBER!!!111 at 2004-01-03 (04:38) CET (0 comments)
Counter-Strike We lost the semi finals at the 5on5-cup, but we won #sugmae's second 3on3-cup in a just a few days. Both teams survived the group stage in #poison.no's 2on2-cup and will play further tomorrow. Stay tuned for more information. A more thorough report can be found by clicking through, as usual in norwegian.

Velvel! Etter etterlysning og mas mens jeg spilte Xbox med ulv (Project Gotham Racing 2 äg online! så da vet dere det! bare til å kaste seg med på X-Link om du har stæsjet! ta kontakt!)

Så! Over til dagens hendelser i cup-verdenen!

Vi starter med 2on2-cupen til #poison.no.. Etter å ha kommet meg opp av senga og ut til maskina mi .. som hadde hengt seg på magisk vis i løpet av natten .. og fått dusja og fått i meg helt grunnleggende ting som litt cola, så bestemte jeg meg for å ta en tur innom .. ja, nettopp! IRC!

OG sATAN MEG! Vi skulle jo starte 1700! Og klokka var allerede 1706! Man! For en WalkOver-hungrig gjeng motstanderene våre var! Men frykt ikke! Jeg satte meg i respekt og sørget for at ingen skulle få noe WO her! Med jerngrep koordinerte jeg et lag til en server og meg selv til en annen server sammen med ulv!

Det ene laget gikk på et 11 - 13-tap, men var uansett såpass utafor at det ikke gjorde noe. De to andre laga i gruppa trakk seg nemlig, så dermed kunne vi konkludere med at MEESED gikk videre, selv med et tap i den eneste kampen de spilte. GL! I morgen kommer de imidlertid til å vise hva de er gode for og selvfølgelig vinne hele greia.

MESED med meg og ulv bak spakene tok imidlertid en overbevisende 13 - 1 seier, dagens største for vår egen del! Men! Etter mye koordinering og magi, klarte vi å få utsatt kamp #2 til 1845, slik vi kunne spille semifinalen i hNk-5on5-cupen som jeg sikkert nevnte i går! Her har jeg allerede postet resultatet, der vi gikk på en særdeles ekkel smell som CT på inferno og tapte 1 - 11. Som T viste vi imidlertid langt bedre takter og det hele endte med 7 - 13 til ninja.eSports. Hadde det ikke vært for disse CT-rundene hadde vi nok kunne ha skrevet på oss en finale her også, men sånn er det nå engang i CS!

Så! Tilbake til 2on2-cupen! Her gikk det unna for fulle mugger .. og laget var nok en gang klart til innsats. Med overbevisende 13 - 2 og 13 - 3 i de to neste kampene (der vi tapte gunround i den siste, men tok ECOen), ser det absolutt ut til at morgendagen kan bli givende på alle fronter. Det skal bli spennende å se hvordan sluttspillet her utarter seg!

Dagens tredje cup hadde starttidspunkt 21:00. Med et resultat vi overhodet ikke var fornøyde med i første runde, 13 - 10, snek vi oss videre til andre runde. Her blei det imidlertid langt verre og det var med et nødskrik vi reddet inn en 13 - 11-seier. NÄRA ÖGAT! Vi tok imidlertid seieren med knusende ro og visste at det var bedre øyeblikk på gang. de_nuke var ikke akkurat vår favoritt, så da fikk det heller gå som det gikk (for et rim).

Tredje runde var de_dust2 .. et map som er alt for stort til å kunne brukes til noe fornuftig 3on3ing .. så fornuftige som vi var, startet vi tydligvis som T. Ikke det at jeg spilte aktivt i denne kampen, men overbevisende nok dro vi hjem en 13 - 1-seier. Og dette var semifinalen! Tror jeg.

I finalen valgte vi igjen nok en gang de_dust2, ettersom vi hadde såpass gode erfaringer på den fra forrige runde. Vi mente også at vi skulle ha en rimelig god oversikt over mappet som CT og hadde visse taktikkerier som skulle fungere. det gjorde de riktignok ikke, men vi kom i land med en 15 - 9 seier. På de_nuke som var det andre finalemappet, spilte gutta så lite seriøst at det gjorde vondt som meg som klanleder å se på. Det var nesten en direkte uvilje mot å ta de avgjørende runder og få slutt på min egenpining, men med mye mot og til tider godt spill, avgjordes det hele på stillingen 25 - 20 eller noe i den dur. Ikke det at jeg orket å telle lenger etter at jeg visste at vi bare manglet en runde. Som vi gjorde en stund. Huff.

Men! Status:

5on5-cup: ute i semifinale, 7 - 13
2on2-cup: begge lag igjennom gruppespill, winner/loser-bracket i morgen!
3on3-cup: #sugmae - cup2 - MESED vinner igjen! Og vi har dermed to seire på rad i denne cupen. Regjerende MESTERE!

I morgen er det mer 2on2-cup, så får vi se hva vi plukker opp utover det på kveldstid. So long and thanks for all the fish,


fisk!
 
Post your own comment!
You need to be logged in to post your own comment!
username password
 
Five most recent news posts
IT'S BEEN ELEVEN YEARS 2011-06-27 (22:53) fisk
Another Football Season for the Books 2010-11-14 (22:46) fisk
IT'S BEEN TEN YEARS! 2010-06-26 (19:51) fisk
Football for Fun 2008 2008-10-08 (19:13) fisk
Team Fortress 2 Open Cup 2008-04-25 (08:26) fisk
MarvinTM by wynlen -- layout and site engine v2.1.3 (alle skulle hatt en gnom) by fisk